30.juna na stadionu Tušanj u Tuzli Đorđe Balašević, ulaznice u prodaji od utorka

Nakon decenijskog isčekivanja  Đorđe Balašević će 30.06.2017. održati svoj veliki koncert  pod nazivom  „Tajni gaz „  na stadionu Tušanj u Tuzli.

Tuzlanska publika ga već dugo godina očekuje  a ovog ljeta je Panonski mornar u Tuzli. Balašević važi kao veliki muzičar i njegove koncerte prati velika tehnička podrška jer želi publici da pruži maksimalan ugođaj i prenese svoje stihove i emocije. Balašević,ljeto,Tuzla i sve je spremno za najbolji koncert u Tuzli.

Najveći regionalni kantautor Đorđe Balašević na čitavom području bivše Jugoslavije broji na stotine hiljada fanova. Publika svih uzrasta, godinama unazad iščekuje Đoletov koncert u gradu soli.

Tuzlaci i brojni fanovi Đorđa Balaševića će konačno moći uživati uz čuvene hitove:  Život je more, Boža zvani Pub, Provincijalka, Lepa protina kći, Samo da rata ne bude, Putuj, Evropo, Svirajte mi Jesen stiže dunjo moja, Devojka s čardaš nogama te druge…

U svojoj karijeri Balašević nije samo kantautor već je napisao scenarij i tumačio glavnu ulogu u TV seriji Specijalna redakcija, a glumio je i u TV serijama Vojnici, Pop Ćira i pop Spira i Panonski mornar. Napisao je i nekoliko knjiga: Tri posleratna druga, I život ide dalje (sve dalje odavde…), Dodir svile, Jedan od onih života, i višestruko nagrađivan za svoja ostvarenja.

U suradnji dvije agencije iz Bosne i Hercegovine PS produkcije i Beral musica, Tuzla će i ovog ljeta biti centar događanja u Bosni i Hercegovini.

Kako su nam potvrdili iz agencije Beral music prvi kontigent ulaznica za koncert Đorđa Balaševića kreće od 06.06.2017. preko portala www.kupikartu.ba za sve gradove i inozemstvo a za Tuzlu ulična prodaja u CD šopu Mido korzo Tuzla .

Cijene Ulaznica su TEREN 15KM ,TRIBINA -sjedenje 20KM.

Sve informacije putem FB stranice KONCERTI-Beral music

Komentari