Bijelo je ove jeseni ponovo trend

Septembar je pokucao na vrata a s njim i hladniji dani. Ljeto je na izmaku i na red dolaze novi topliji odjevni komadi.  Zavirite u ormare ali ne svoje. Ovaj put pretražite ormare vaših majki ili baka, jer su baš njihovi stari vuneni džemperi trend ove sezone.

Da su pleteni džemperi nezaobilazni dio svake jesenske garderobe potvrdile su i aktualne jesenske kolekcije koje su donijele pregršt modela – od tankih džempera do prvih dolčevita i kardigana kao novog najpoželjnijeg modela. Kada je riječ o bojama, klasik ove jeseni je bijela boja. Jednostavnost bijele boje se ove sezone istaknula ne samo kao izbor koji donosi bezbroj kombinacija, već i kao izbor koji odlično izgleda u kombinaciji s različitim krojevima.

Od popularne oversized siluete do cropped modela i trendi detalja poput statement rukava i zanimljivih načina pletenja, bijeli džemperi ove sezone izgledaju bolje nego ikad. U nastavku vam prikazujemo par idelanih kombinacija uz vaš novi trendi komad. Oduprite se hladnoj jeseni i poput snježne kraljice dočekajte zimu.

Ivana Perić

Komentari