Općinski načelnik Sead Džafić potpisao ugovor, počinje adaptacija šalter sale

Općinski načelnik Sead Džafić, danas je potpisao ugovor sa Avdulahom Hadžićem direktorom firme “Kuw-ing” iz Kalesije o “Adaptaciji šalter sale u zgradi Općine Kalesija”.

Vrijednost radova je 62.544 KM, a rok za izvođenje radova je 30 dana od dana ulaska u radove ove firme.

Drago mi je da je posao dobila upravo firma iz Kalesije i što će za 30 dana građani naše općine dobiti ljepšu i moderniju šalter salu, gdje će brže završavati potrebnu papirologiju, kazao je općinski načelnik Sead Džafić.

On ističe da će nova šalter sala imati i poseban ulaz, tako da se više neće stvarati gužve na ulazu u zgradu Općine Kalesija, a tu će biti i čekaonica tako da će građanima sasvim sigurno biti ugodnije i ljepše.

Najnovije

Dom zdravlja Kalesija: Poziv osobama koje su zainteresovane za vakcinaciju protiv Covid 19

JZU “Dom zdravlja” Kalesija uputio je saopštenje građanima općine Kalesija a povodom vakcinacije protiv Covid-a 19. Saopštenje prenosimo u cijelosti:

Kalesijski UNIS TOK raspisao konkurs za deset radnika

„UNIS-TOK“ d.o.o. – Tvornica odbojno vlačnih naprava i otkivaka Kalesija raspisuje KONKURS za prijem u radni odnos. Za obavljanje...

Poljoprivrednici ujedinjeni: Zaštititi domaću proizvodnju

U Vogošći je održan sastanak poljoprivrednika iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, a razgovarano je o koracima na zaštiti domaće proizvodnje.

Ovo su novi ministri u Vladi TK?

„Razmatranje prijedloga i donošenje Odluke o potvrđivanju imenovanja Vlade Tuzlanskog kantona“ jedina je tačka dnevnog reda hitne sjednice Skupštine TK koja će...

Zakonska dobna granica u BiH za pristanak na seks je 14 godina, stručnjaci traže strožije propise

Većina zemalja danas ima zakonski definisanu dobnu granicu pod kojom se maloljetna osoba zakonski smatra dovoljno zrelom da može dati pristanak na...