Naslovnica Izdvojeno Treća „Plavo-bijela noć“ održat će se sutra u restoranu „Polo“

Treća „Plavo-bijela noć“ održat će se sutra u restoranu „Polo“

Završene su pripreme za treću po redu „Plavo-bijelu“ noć, u organizaciji FK Bosna Kalesija, koja će se održati u četvrtak, 27.decembra od 19 sati u restoranu „Polo“ u Kalesiji.

Cilj manifestacije je druženje igrača iz svih generacija, članova uprave, navijača i prijatelja FK Bosna Kalesija (nekadašnjeg Jedinstva).

U protekle dvije godine priznanja su dobijali igrači, članovi uprave i navijači iz prve dvije generacije FK Jedinstvo, a na sutrašnjoj manifestaciji priznanja će biti uručena igračima, njihovim „šefovima“ i navijačima iz treće generacije kluba.

Riječ je o generaciji igrača i članovima uprave kluba koji su nastupali ili obnašali značajne funkcije u klubu krajem 70-tih i početkom 80-tih godina prošlog vijeka.

Uprava kluba je za treću „Plavo-bijelu noć“pripremila fan shop u kojem će posjetici moći kupiti dres, majicu, šal ili neki drugi navijački rekvizit s natpisom FK Bosna Kalesija.

Posjetioce, pored svečanog dijela manifestacije, očekuje i dobra zabava uz muziku uživo, a pripremljena je i tombola, sa vrijednim nagradama.

Iz organizacionog odbora naglašavaju da među nekadašnjim igračima i navijačima Jedinstva i Bosne vlada veliko interesovanje i da su mnogi od njih najavili dolazak na sutrašnju manifestaciju.

S obzirom da su protekle dvije manifestacije protekle u odličnoj atmosferi iz FK Bosna Kalesija izražavaju nadu da će i sutrašnja „Plavo-bijela noć“ ostati u lijepom sjećanju mnogim posjetiocima.  Također, još jednom su pozvali sve bivše igrače Jedinstva i Bosne, kao i sve one koji vole ovaj klub da dođu na sutrašnje druženje.

Treća „Plavo-bijela noć“ održat će se sutra (četvrtak, 27.decembar) u restoranu “Polo”, sa početkom u 19 sati.

Morate pročitati

Općinski načelnik potpisao ugovor za izgradnju puta prema Zelini

Općinski načelnik Sead Džafić sa zamjenikom ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Dževadom Mahmutovićem i sa direktorom Fonda za povratak Bojanom Ninkovićem te...

BKC Kalesija: U subotu “Muzički trenutak” sa Lamijom i Melinom Šišić

Članica dramskog studija „Ankata“  Lamija Šišić, zajedno sa svojom sestrom Melinom, priredit će za drugare iz dramskog studija „Muzički trenutak“. Lamija će...

Javni poziv za angažovanje osoba sa visokom stručnom spremom

Na osnovu člana 15. Zakona o principima lokalne samouprave („Službene novine Federacije BiH“ br. 49/06 i 51/09), člana 56. Statuta općine Kalesija...

Potez za pohvalu: Hodža otišao ranije u penziju da oslobodi mjesto mladima

Prof. dr. Esmir Halilovic, profesor na Islamskom pedagoškom fakultetu u Zenici, na fejsbuku je objavio priču o hodži koji je ranije otišao...

Radnici firme „Kristal“ iz Živinica samoinicijativno odlagali otpad kod Gradske dvorane u Kalesiji

Nakon što se jučer na pojedinim portalima u Kalesiji pojavio video snimak na kojem se vide radnici firme „Kristal“ doo iz Živinica koji su...