Naslovnica Izdvojeno Treća „Plavo-bijela noć“ održat će se sutra u restoranu „Polo“

Treća „Plavo-bijela noć“ održat će se sutra u restoranu „Polo“

Završene su pripreme za treću po redu „Plavo-bijelu“ noć, u organizaciji FK Bosna Kalesija, koja će se održati u četvrtak, 27.decembra od 19 sati u restoranu „Polo“ u Kalesiji.

Cilj manifestacije je druženje igrača iz svih generacija, članova uprave, navijača i prijatelja FK Bosna Kalesija (nekadašnjeg Jedinstva).

U protekle dvije godine priznanja su dobijali igrači, članovi uprave i navijači iz prve dvije generacije FK Jedinstvo, a na sutrašnjoj manifestaciji priznanja će biti uručena igračima, njihovim „šefovima“ i navijačima iz treće generacije kluba.

Riječ je o generaciji igrača i članovima uprave kluba koji su nastupali ili obnašali značajne funkcije u klubu krajem 70-tih i početkom 80-tih godina prošlog vijeka.

Uprava kluba je za treću „Plavo-bijelu noć“pripremila fan shop u kojem će posjetici moći kupiti dres, majicu, šal ili neki drugi navijački rekvizit s natpisom FK Bosna Kalesija.

Posjetioce, pored svečanog dijela manifestacije, očekuje i dobra zabava uz muziku uživo, a pripremljena je i tombola, sa vrijednim nagradama.

Iz organizacionog odbora naglašavaju da među nekadašnjim igračima i navijačima Jedinstva i Bosne vlada veliko interesovanje i da su mnogi od njih najavili dolazak na sutrašnju manifestaciju.

S obzirom da su protekle dvije manifestacije protekle u odličnoj atmosferi iz FK Bosna Kalesija izražavaju nadu da će i sutrašnja „Plavo-bijela noć“ ostati u lijepom sjećanju mnogim posjetiocima.  Također, još jednom su pozvali sve bivše igrače Jedinstva i Bosne, kao i sve one koji vole ovaj klub da dođu na sutrašnje druženje.

Treća „Plavo-bijela noć“ održat će se sutra (četvrtak, 27.decembar) u restoranu “Polo”, sa početkom u 19 sati.

Morate pročitati

Kalesijac Mersudin Ahmetović pogodio za pobjedu Sarajeva

Nogometaši Sarajeva pobijedili su na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u okviru trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipu Tuzla Cityja rezultatom...

Kandidat za načelnika Kalesije dr.Mirsad Selimović traži vanrednu sjednicu Općinskog vijeća

Poštovani građani općine Kalesija, vijećnici Općinskog vijeća Kalesija i Predsjednici općinskih organizacija političkih subjekata koji su registrovani u općini Kalesija.

Startala Druga liga Sjever: Bosna u prvom kolu poražena

U dane vikenda startalo je takmičenje u okviru Druge lige FBiH grupa Sjever u kojoj je od ove sezone samo klub iz...

U Kalesiji 51 osoba pozitivna na COVID-19, građani (ne)vjeruju u postojanje virusa

Na području naše općine trenutno je 51 osoba pozitivna na COVID-19, dok se 188 osoba oporavilo. Kada je u pitanju smrtnost od...

Muhamed Omerović: Platani u Memićima su pluća za budućnost

U organizaciji Ekološkog udruženja "Eko zeleni" Kalesija, danas je upriličena posjeta aleji platana u MZ Memići s ciljem njegovanja i očuvanja...