Kalesijac Mirsad Hurem sve traženiji za nastupe, uskoro nova ljubavna pjesma koja će postati hit

Nakon što je krajem prošle godine Mirsad Huremović-Hurem objavio spot za pjesmu “Ovo što s tobom sad imam ja”, ovaj Kalesijac postao je sve traženiji pjevač kako na području naše općine tako i van nje.

Ja pjevam i nastupam od 2013.godine. Neki kažu da “skidam” Šabana Šaulića neki opet kažu da glasom znam podsjetiti i na Kemala Malovčića. To mi odogovara jer su to velika imena i polako ali sigurno gradim sopstvenu karijeru”, govori za naš portal Mirsad poznatiji pod nadimkom Hurem.

Ovaj po stažu u muzici možemo reći “mladi” pjevač ističe da ovih dana užurbano radi na pripremi nove pjesme koja je ljubavna i koja će tvrdi mnoge da dotakne u srce i da ih posjeti na mladost i momkovanje.

Nisam od onih pjevača koji samo žele da uđu u studio i da snime pjesmu, ja želim da tekst ima dušu i da se te pjesme pjevaju, a ne samo da budu snimljene, ističe Hurem.

Kaže nam da je kroz posao bilo teških trenutaka, ali uvijek je imao najveću podršku iza sebe, a to je porodica zbog kojih je išao naprijed i uspio u onome što je ispred sebe zacrtao kao cilj.

 

Komentari