Naslovnica Magazin Pet horoskopskih znakova za koje se smatra da se dobro ljube

Pet horoskopskih znakova za koje se smatra da se dobro ljube

Ponekad romantični i dugotrajni poljubac može reći mnogo više nego riječi. Dobar poljubac ponekad zna biti najljepše sjećanje na nekog partnera. Da bismo se dobro ljubili, potrebna je i određena vještina, a ne samo emocije.

Kada želimo bolje upoznati neku osobu često tražimo pomoć od astrologije jer, vjerovali ili ne, horoskopski znak može mnogo toga reći o nekome.

Evo koji su horoskopski znakovi najbolje savladali umjetnost ljubljenja.

Ribe

Romantične ribe vide samo dobro u ljudima. Poznati su po tome što se brinu o drugima, što ih čini idealnim životnim partnerima. Ribe to možda nikada neće priznati, ali su scenu ljubljenja milion puta “prešli u glavi” prije samog čina. Znači, kada dođe taj trenutak riba će učiniti sve da bude savršen.

Lav

Jedna od glavnih karakteristika Lava je želja da udovolji ili bude zadovoljan. Stoga, kada lavovi žele biti romantični, učinit će sve da njihova ljubavna priča bude najbolja. Poput kralja, Lav se izuzetno ponosi svojim ljubavnim vještinama, uključujući i ljubljenje. Toliko žele da njihov poljubac bude savršen, da bi mogao potaknuti pjesnike da pišu pjesme o njemu.

Strijelac

Strijelac voli iskrenost isto koliko i avanturu. A kada se ove dvije osobine spoje, vjerovatno ćete dobiti osobu koja se dobro ljubi. Njihov poljubac je uzbudljiv poput nove avanture i prepun je iskrene strasti.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj prirodi i odanosti, što se smatra za dvije najveće ljubavne kvalitete. Kada se Škorpija ljubi, što čini tek nakon što se uvjeri da je u pitanju prava ljubav, ona je puna neodoljive strasti.

Rak

Rakovi su osjećajne ličnosti zbog čega se ljudi lako zaljubljuju u njih. Također, rakovima je veoma važna ljubav i porodica i vjeruju u ljubav za cijeli život. Ovom horoskopskom znaku bilo koji čin ljubavi, bilo da je to poljubac ili zagrljaj, toliko je pun emocija da je gotovo nemoguće oduprijeti se tome.

Morate pročitati

Dnevnički zapisi u doba korone: A mislili su da sam pozitivan, Fahrudin Sinanović

Utorak, 17. mart 2020. Raduckao sam nešto u voćnjaku. Pomalo, laganini. Ne volim ja srkleta u poslu, za razliku...

Imam iz Memića imao saobraćajnu nesreću

Elvir Malić imam Stare džamije u Memićima danas je na teritoriji Sarajeva imao saobraćajnu nesreću u kojoj na sreću nije bilo povrijeđenih...

Dr.Mirsad Selimović: Pojedine kolege svojim postupcima rasijavaju zarazu

Na području Tuzlanskog kantona 23 osobe zaražene su koronavirusom. Većina njih je vezana za klaster "Bolnica za srce", gdje je prisustvo ovog...

Obilježena godišnjica smrti vojnika UNPROFOR-a u Jajićima

Općinski načelnik Sead Džafić, sekretar Organa uprave Mujo Tosunbegović, šef u Službi za budžet i privredu Abdulah Gutić, šef Službe za komunalne...

Krizni štab Općine Kalesija traži uvođenje petnaestodnevnog karantina u TK

Načelnik općine Kalesija Sead Džafić koji je ujedno i komandant Kriznog štaba danas je nakon potvrde da je u TK zaaraženo devet...