Na Centralnom predizbornom skupu NBL-a u Kalesiji nastupa Enes Begović

Nezavisna bosanskohercegovačka lista Vas poziva na Centralni predizborni skup koji će se održati u petak 05.oktobra na Trgu šehida u centru Kalesija sa početkom u 18:00 sati.

Na skupu će govoriti aktuelni načelnik Kalesije i nosilac liste za Parlament FBiH Sead Džafić, dr. Enes Idrizović kandidat za Parlament BiH, Edis Mešić kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona i predsjednik Nezavisne bosanskohercegovačke liste Kalesija, Hamdija Numanović – nosilac liste za Parlament BiH kao i Anto Marković nosilac liste za Skupštinu TK.

Na skupu će se obratiti i akademik Rusmir Mahmutćehajić koji je od 1991. do 1992. godine bio je podpredsjednik Vlade Bosne i Hercegovine, a od 1992. do 1994. ministar za energetiku, rudarstvo i industriju Bosne i Hercegovine, kao i Ibrahim Hadžibajrić predsjednik Nezavisne bosanskohercegovačke liste.

U Kalesiji će biti predstavljeni i svi ostali kandidati Nezavsine bosanskohercegovačke liste za predstojeće Opće izbore.

U muzičkom djelu programa prisutne će zabavljati Enes Begović, Maid Halilović, Aysela i učesnik Zvezda granda Jasmin Hasić iz Srebrenika.

(Plaćeno političko oglašavanje)

Komentari