Nezavisna bosanskohercegovačka lista BiH u subotu u Srebreniku predstavlja se građanima TK

Nezavisna bosanskohercegovačka lista u subotu 05.maja tekuće godine održat će javnu tribinu u velikoj sali JU Centar za kulturu i informisanje Srebrenik sa početkom od 18 sati i 30 minuta. Ujedno to je i zvanično predstavljanje NBL-a građanima Tuzlanskog kantona.

NBL je pravo  osvježenje na političkoj sceni u BiH sa programom koji donosi promjene na bolje, sa provjerenim ljudima koji su dokazali kako se brinu za svoju lokalnu zajednicu. Dok se drugi razjedinjuju zbog svojih ličnih interesa  nezavisni načelnici širom Bosne i Hercegovine ujedinili su se sa željom da Bosna i Hercegovina krene velikim koracima naprijed u svim segmentima. U tom jedinstvenom zadatku nezavisnim načelnicima pridružili su se dokazani privrednici i pošteni ljudi iz čitave Bosne i Hercegovine. Svima nam je jasno da je krajnje vrijeme bolju  BiH,  promjene su moguće samo uz podršku građana, vrijeme je za promjene  sad ili nikad.

Pozivamo vas da u što većem broju prisustvujete javnoj tribini Nezavisne bosanskohercegovačke liste u Srebreniku na kojoj će nam se predstaviti nezavisni načelnici i vjećnici. Predsjednik NBL-a Ibrahim Hadžibajrić, potpredsjednici Sead Džafić, Muhamed Ramović, Zlatko Hujić i drugi te domaćini tribine nezavisni vjećnici i privrednici iz Srebrenika. Svi oni govorit će o programima za spas izmučene i  klonule Bosne i Hercegovine.

Komentari