Nezavisna bosanskohercegovačka lista sa skupa u Živinicama poručila da će imati kvalitetne kadrove na svim nivoima vlasti

U prepunoj sali Bosanskog kulturnog centra u Živinicama održan je promotivni skup Nezavisne bosanskohercegovačke liste na kojoj su predstavljeni kandidati za predstojeće Opće izbore.

Prisutnima se obratila Sabina Jusić, uposlenica Doma zdravlja Živinice koja je i kandidatkinja za Skupštinu Tuzlanskog kantona koja je kazala da građani imaju sada priliku da biraju najbolje, najkvalitetnije i najpoštenije ljude. Ljude koji će se boriti za obične građane i koji su do sada se pokazali kao humanisti i prijatelji svih građana.

Također na skupu je govorio i nosilac liste za Skupštinu TK Anto Marković koji je građanima u prepunoj sali poručio da Nezavisna bosanskohercegovačka lista ima najkvalitetniju listu.

Tu su magistri, doktori, humanisti, čljudi svih nacija sa jednim ciljem a to je da pomognu svim građanima u cijelom kantonu, rekao je Marković.

Mlada magistrica koja je ujedno i direktorica PZU apoteka “Medex” Senada Mehinović pozvala je građane Živinica i drugih općina da izađu na izbore da svoj glas daju Nezavisnoj bosanskohercegovačkoj listi i ljudima koji znaju raditi i koji znaju pomagati.

Prisutnim u Živinicama obratio se i načelnik općine Kalesija Sead Džafić koji je nosilac liste za Parlament FBiH koji je u više navrata prekidan gromoglasnim aplauzom.

Kao nezavisni kandidat za načelnika, ja sam pokazao da mogu pobjediti. Ovo je prava ideja i sve više građani daju podršku nama nezavisnim kandidatima. Ja svoju plaću dajem najboljim studentima, sportistima, socijalno ugroženima i drugima kojima je pomoć potrebna, službeni automobil sam prodao i sredstva uložio u ambulantu u Tojšićima. Ja vam garantujem da na ovim našim listama imamo kvalitetne i poštene ljude i garantujem da će biti u svim nivoima vlasti na raspolaganju svim građanima, kazao je Sead Džafić.

Sa najviše emocija svojim Živiničanima obratio se Hamdija Numanović nosilac Nezavisne bosanskohercegovačke liste za Parlamentarnu skupštinu BiH.

On je pozvao građane da se protiv korupcije i loših politika bore olovkom, 7.oktobra kada će zaokružiti kandidate Nezavisne bosanskohercegovačke liste i time pomoći državu BiH da krene ka napretku i Evropskoj uniji.

Na predizbornom skupu u Živinicama govorili su i Mehmed Sabirović tehnički direktor firme Jata koji je nosilac liste za Parlament FBiH izborna jedinica 2, višestruki davalac krvi, inženjer Milivoje Milić kandidat za Skupštinu TK, aktuelni vijećnik u OV Živinice, ljekar specijalista Hajrudin Kozarević, brigadni general Salih Malkić koji je kanidat za Parlament FBiH, specijalista urgentne medicinie Vahida Fazlić kandidatkinja za Skupštinu TK, kao i akademik Rusmir Mahmutčehajić, gradonačalnik Goražda Muhamed Ramović kao i predsjednik NBL Ibrahim Hadžibajrić.

(Plaćeno političko oglašavanje)

 

Komentari