Premier kladionice: “Onaj ko radi u kladonici a glasa za Bakira nije načisto”

Na zvaničnoj facebook stranici “Spasimo naša radna mjesta”-Sportska kladionica Premier “sugerisano” je radnicama za koga da ne glasaju na sutrašnjim izborima.

“Nikada ne bismo nikome rekli za koga da glasuje na izborima, svako ima pravo dati svoj glas kome želi, ali onaj tko radi u kladionici, ako glasuje za Bakira, doista nije načisto sam sa sobom”, navodi se na zvaničnoj facebook stranici ove kladionice.

Dalje na stranici navode, to je kao da gazela glasuje za lava, s tim da Bakir nije hrabar, snažan i moćan poput lava, nego je poput hijene koja radi protiv domaćih ljudi i domaćih firmi.

Blateći u svojoj prljavoj predizbornoj kampanji svoje političke protivnike, Bakir opet napada domaće kladionice, optužuje nas da ne plaćamo porez iako plaćamo svaku marku i imamo sve dokaze za to.

Bakiru su još jednom krive samo domaće kladionice, a nikad u javnosti nije ni spomenuo austrijski Novomatic koji grabi lovu iz BiH, dok Bakir ispija kave s Novomaticovim ambasadorima a njegovi stranački pulenovi sudjeluju na otvaranjima Novomaticovih kasina.

Ove njegove izjave samo potvrdjuju da Bakir nikada neće odustati od želje za uništenjem domaćih kladionica, stoga ćemo biti slobodni i pozvati sve svoje uposlenike i njihove obitelji da ne podlegnu pritiscima i da ne daju svoj glas Bakiru i SDA.

Ako i zbog koga ostanete bez ovog posla, to će biti Bakir istakli su iz ove kladionice.

Komentari