SDP Kalesija: Hvala građanima Kalesije na podršci!

Predsjednik Općinskog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine u Kalesiji Dževad Hadžić zahvalio se svim građanima Općine Kalesija na podršci koju su na Općim izborima u nedjelju dali Denisu Bećiroviću i SDP-u.

„Na izbore u Kalesiji je izašlo više od 15 hiljada građana, te su na taj način građani Kalesije pokazali da su prepoznali važnost Općih izbora i postupili odgovorno i ozbiljno. Zahvaljujući podršci građana, Denis Bećirović je dobio najveći broj glasova u Kalesiji od svih predsjedničkih kandidata.  Također, na ovim izborima, kalesijski SDP je dobio gotovo 1000 glasova više u odnosu na Opće izbore 2014. godine.“, kazao je Hadžić.

Što se tiče postizbornih koalicija, SDP nije dogovorio koaliciju sa bilo kojim političkim subjektom. Ono što je sigurno, jeste to da će SDP nastaviti da radi u interesu građana, bili ili ne bili dio vlasti. Također, Hadžić je izrazio zadovoljstvo predizbornom kampanjom svih političkih subjekata na području Općine Kalesija i ocijenio je izuzetno fer i korektnom. Također, pohvalio je rad svih biračkih odbora i Općinske izborne komisije koja je pokazala izuzetnu profesionalnost u svom radu, i svoj dio posla odradila korektno bez obzira na veliki broj poteškoća.

Za kraj, iskazujući veliku zahvalnost građanima Kalesije na podršci, Hadžić Dževad je zaključio da je dobar rezultat SDP-a u Kalesiji i pobjeda Denisa Bećirovića u Kalesiji vjetar u leđa općinskom odboru SDP-a da nastavi sa dobrim radom.

 

Komentari