Naslovnica Tuzlanski Kanton Tridesetšestogodišnji Živiničanin poginuo u saobraćajnoj nesreći u Austriji

Tridesetšestogodišnji Živiničanin poginuo u saobraćajnoj nesreći u Austriji

Tridesetšestogodišnji Ferid Arnaut iz živiničkog naselja Ciljuge sinoć je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ridu u Austriji.

Kako navode tamošnji mediji on je upravljao putničkim motornim vozilom BMW, te je nad istim u krivini izgubio kontrolu i udario u stambeni objekat.

Od zadobivenih povreda isti je preminuo.

Kako Infoplus saznaje on je iz Ciljuga otišao u potrazi za boljim životom u Austriju, a iza njega je ostala porodica, žena i djeca.

Fotografija: Scharinger / Nebulinger

Morate pročitati

Općinski načelnik preko Fonda za zaštitu okoliša obezbijedio za Kalesiju preko 100.000 KM

Općinski načelnik Sead Džafić preko projekata koji su upućeni prema Fondu za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine, za Općinu Kalesija obezbijedio...

Muftijstvo tuzlansko će pomoći gradnju Mektebskog centra u Kikačima

Redovna sjednica Muftijstva tuzlanskog održana je u ponedjeljak 18. januara 2021. godine. Sjednicom je predsjedavao muftija tuzlanski Vahid-ef. Fazlović.

Uručena priznanja najvrijednijim čitaocima

Kalesijska biblioteka svake godine nagrađuje najvrijednije čitaoce.  Ove godine najviše kn jiga su pročitali Selma Osmanovć, Melina Šišić, Azra Bukvarević, Nejla Resić,...

Edis Mešić nije više direktor KP “Komunalac” Kalesija

Edis Mešić podnio je ostavku na mjesto direktora KP "Komunalac" Kalesija, saznaje Infoplus. Na njegovo mjesto postavljen je vršilac dužnosti direktora Nermin...

Čestitka za Dan vozača i automehaničara

Svim Kalesijcima, vozačima, automehaničarima, autoprevoznicima, taksi vozačima, profesionalnim vozačima upućujem iskrene čestitke za 15.januar koji se obilježava kao Dan vozača i automehaničara.