KONTAKT
Početna BiH-Svijet Muž je natjerao da uzme kredit, pa pobjegao sa parama

Muž je natjerao da uzme kredit, pa pobjegao sa parama

od redakcija

Policija je više dana tražila M. D. iz sela Prekadin kod Prokuplјa, koji je svoju ženu S.D. (35) ostavio na putu i sa novcem od podignutog kredita i njenim dokumentima pobjegao u nepoznatom pravcu. Poslije sedam dana, vratio se kući!

S.D. je rekla da ne želi da priča o onome što se desilo i da je to njihova privatna stvar.

Kako je ranije izjavila, sa suprugom i djetetom od sedamnaest mjeseci krenula je iz sela u Prokuplje, ali je na putu suprug rekao da izađe da ih pogura, jer su kola u kvaru. Čim je izašla on je upalio auto i ostavio je na putu.

Kasnije je dijete pronašla kod rođaka, koji žive u Prokuplju i sve prijavila policiji. On je isključio mobilni telefon i nije ga bilo sedam dana, da bi se potom vratio!

Ranije nisu imali bračnih problema, niti se svađali.

Sa slučajem je upoznato i Više tužilaštvo u Prokuplju u kojem je potvrđeno da su u toku predistražne radnje, ali da sve zavisi od razvoja situacije.

Vjeruje se da će S. D. povući prijavu protiv supruga, pošto je u susretu sa novinarima djelovala veselo i kratko izjavila da joj se muž vratio kući sa sve parama!.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.