KONTAKT
Početna BiH-Svijet Od sutra saobraća voz za Neum i Makarsku, povratna karta oko 30 KM

Od sutra saobraća voz za Neum i Makarsku, povratna karta oko 30 KM

od redakcija

Željeznice FBiH obavještavaju javnost da će od četvrtka 15. juna 2017. godine u saobraćaj biti uveden sezonski brzi putnički voz na relaciji Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, koji u stanici Čapljina ostvaruje vezu na autobusku liniju za Neum i Makarsku.

Sezonski voz iz Sarajeva će polaziti svakog jutra u 07:01 sati, a u Čapljinu će stizati u 09:35 sati. Iz Čapljine voz će polaziti svaki dan u 19:25 sati, a u Sarajevo će stizati u 21:59 sati.

Sa autobuske stanice Čapljina autobus za Neum polazi u 10:15 sati, a u Neum stiže u 11:20 sati. Iz Neuma za Čapljinu autobus polazi u 18:00 sati, a u Čapljinu stiže u 19:05 sati.

Prihvat i iskrcaj putnika u Neumu biće na stajalištu „Magistrala“ na ulazu u Neum sa magistralnog puta Opuzen-Neum.

Ukupna cijena vozne karte (voz+autobus) Sarajevo – Neum u jednom pravcu iznosi 20,30 KM, a cijena povratne karte (voz+autobus) iznosi 33,30 KM.

Sa autobuske stanice Čapljina autobus za Makarsku polazi u 10:15 sati, a u Makarsku stiže u 12:05 sati.

Ukupna cijena vozne karte (voz+autobus) na relaciji Sarajevo-Makarska iznosi 29,30 KM. Povratak autobusima iz pravca Makarske nije obezbijeđen, saopćeno je iz Žejeznica FBIH.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.