KONTAKT
Početna BiH-Svijet Pijana Dobojka čašama razbijala glave, vikala i galamila, pa završila na psihijatriji

Pijana Dobojka čašama razbijala glave, vikala i galamila, pa završila na psihijatriji

od redakcija

Policijski službenici PS Doboj 1, sinoć u 20.20 sati uhitili su agresivnu Dobojku inicijala S. N. koja se oglušila o naredbu policije da prestane sa remećenjem javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta “Tifani” u Doboju. .

Ona je u istom objektu čašom u glavu udarila muškarca O. B. iz Doboja nanijevši mu ozljede i njemu je ljekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja u Doboju.

Nakon naredbe da prestane vikati i galamiti ispred “Tifanija”, u vidno pijanom stanju, S. N. je uhićena i privedena u službene prostorije PU Doboj, gdje je odbila alkotestiranje.

Ona je i u policiji nastavila sa agresivnim ponašanjem, lupajući rukama po vratima, zbog čega je prevezena na Odjel neuropsihijatrije Opće bolnice u Doboju.

Nakon ukazane ljekarske pomoći, S. N. ponovo je dovezena u PU, a potom puštena kući. Protiv nje će biti podneseni izvještaji o narušavanju javnog reda i mira i oštećenje tuđe stvari, piše Avaz.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.