KONTAKT
Početna BiH-Svijet Postavljen stacionirani radar u Ora(h)ovcu na putu Kalesija-Zvornik

Postavljen stacionirani radar u Ora(h)ovcu na putu Kalesija-Zvornik

od redakcija

Na području Policijske uprave Zvornik danas je počelo postavljanje stacionarnih radara, fiksnih kamera za mjerenje brzine kretanja vozila. Prvi radar je postavljen na području Zvornika, odnosno u Oraovcu.

– Prije nekoliko mjeseci je potvrđeno da se na području koje operativno pokriva PU Zvornik postavlja osam stacionarnih radara. Tokom navedenog perioda, intezivno je rađeno na pripremi prateće dokumentacije, kao i na ispunjavanju materijalno tehničkih uslova. Kao što je već i pominjano, riječ je o tri lokacije na području Zvornika – Oraovac, Branjevo i Drinjača, potom tri lokacije na području opštine Bratunac – ulica Gavrila Principa, ulica Drinska i naselje Moštanice, te po jedna u mjestu Potočari, opština Srebrenica i u Vlasenici. Nakon postavljanja stubova, uslijediće instaliranje neophodne tehničke opreme i povezivanje sistema – saopštila nam je Danijela Madžarević, portparol PU Zvornik.

(Infobirac.net)

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.