KONTAKT
Početna BiH-Svijet Saobraća se po vlažnom kolovozu uz slab promet vozila

Saobraća se po vlažnom kolovozu uz slab promet vozila

od apjanic

Na putevima u BiH ovoga jutra saobraća se po vlažnom ili mokrom kolovozu, uz slab do umjeren promet vozila. Na pojedinim dionicama u višim predjelima upozoravamo na smanjenu vidljivost zbog magle ili niske oblačnosti. Učestali su i odroni, tako da savjetujemo maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima.

Na magistralnom putu M-17 Jablanica-Mostar zbog radova u Donjoj Jablanici tokom dana saobraća se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila. Sporije saobraćanje moguće je i na magistralnom putu M-5 Tranzit kroz Sarajevo, gdje se izvode radovi na redovnom održavanju.

Od ostalih puteva sa aktuelnim radovima izdvajamo: autoput A-1 Zenica jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići), zatim magistralne puteve: M-20 Goražde-Ustiprača, M-4 Banja Luka-Čelinac, M-16 Poriče-Kupres i M-6.1 Karlov Han-Kolo, kao i magistralne puteve na području Živinica (M-18) i Sanskog Mosta (M-15).

Na graničnim prelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja.

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se sporije saobraća na graničnim prelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.