KONTAKT
Početna BiH-Svijet Zbog saobraćajne nesreće obustavljen saobraćaj na putu Tuzla-Orašje, a na putu Tuzla-Husino saobraća se jednom trakom

Zbog saobraćajne nesreće obustavljen saobraćaj na putu Tuzla-Orašje, a na putu Tuzla-Husino saobraća se jednom trakom

od redakcija

Zbog saobraćajne nezgode potpuno je u prekidu odvijanje saobraćaja na magistralnom putu M-18 Tuzla- Orašje, u mjestu Špionica. U toku je obavljanje policijskog uviđaja.

Zbog prevrtanja teretnog motornog vozila na magistralnom putu M-18 Šićki Brod- Živinice (u mjestu Husino) saobraćaj se odvija otežano jednom trakom.

U većem dijelu BiH saobraćaj se ovoga jutra odvija po pretežno suhom i mjestimično mokrom kolovozu. Frekvencija vozila je umjerenog intenziteta, izuzev dionica u gradskim centrima gdje je u jutarnjim satima promet vozila pojačan.

Zbog radova na redovnom održavanju tunela Crnaja na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica, danas od 08 do 17 sati vozila će saobraćati usporeno, jednom trakom. Od puteva sa aktuelnim radovima izdvajamo magistralne puteve: M -17 Vrapčići-Bišće Polje, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.