KONTAKT
Početna Dom i Vrt Kreveti od ratana za slatke ljetne snove

Kreveti od ratana za slatke ljetne snove

od apjanic

Povratak popularnog namještaja od ratana koji simbolizira ljeto, ugodu, toplinu i opuštenost prigrlili smo ne samo na svojim balkonima i terasama, nego i u dnevnim boravcima te… spavaćim sobama! Okvir za dnevni krevet, bračni krevet ili dječji krevetić napravljen od stabljika egzotične ratan palme, koja je jedna od najčvršćih drvenastih biljaka, a zna izrasti i do 30 metara u visinu, odlična su zamjena za klasične strukture zbog izdržljivosti i teške lomljivosti. Na fotografijama u nastavku možete vidjeti okvire nastale povijanjem stabljika ratan palme s različitim impresivnim uzorcima koji prostoriji daju dojam prozračnosti i neopterećenosti, a u cjelokupnom uređenju vašeg doma ovakav bi detalj od prirodnih materijala bio savršen dodatak ležernom uređenju nadahnutom egzotičnim krajevima i putovanjima.

Karakteristične svijetlosmeđe boje, ovaj se materijal odlično slaže sa svim ostalim bojama spektra, a posebno dražesno izgleda u kombinaciji s klasičnom bijelom posteljinom, kao i ostalim svijetlim nijansama poput ružičaste. Lagani okviri izvedeni od ovog materijala unijet će malo tropskog šarma u vašu spavaću sobu, kao i ostatak vašeg prostora.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.