KONTAKT
Početna Izdvojeno Edin Ramić novi povjerenik u Općinskoj organizaciji SDA u Kalesiji

Edin Ramić novi povjerenik u Općinskoj organizaciji SDA u Kalesiji

od redakcija

Federalni ministar za raseljene osobe i izbjeglice Edin Ramić na današnjoj sjednici Predsjedništva Stranke demokratske akcije koja je održana u Sarajevu imenovan je za povjerenika u Općinskoj organizaciji SDA u Kalesiji.

Kako stoji u Odluci koja je u posjedu našeg portala Edin Ramić će voditi sve poslove Stranke demokratske akcije u Kalesiji te vršiti postavljanje i imenovanje u OO SDA Kalesija.

Također dužnost mu je u narednih šest mjeseci da provede izbore u SDA na području naše općine.

Predsjedništvo SDA BiH je Ramiću dalo mogućnost da imenuje i saradnike u svom radu. Podsjećanja radi za prvog povjerenika u SDA Kalesija imenovan je Taib Muminović načelnik Teočaka, a zatim kao pojačanje je poslat i Edin Mušić no oni nisu uspjeli realizirati zadatke koji su stavljeni pred njih.

Kako Infoplus saznaje članstvo ove stranke je u više navrata tražilo od predsjednika Bakira Izetbegovića da za povjrenika imenuje upravo Edina Ramića za kojeg smatraju da će pravedno i bez pritiska i ucjena provesti izbore kako to Statut stranke nalaže, a ne kako to žele određeni pojedinci.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.