KONTAKT
Početna Izdvojeno Fudbaleri Bosne počinju sa pripremama, isplaćene naknade igračima

Fudbaleri Bosne počinju sa pripremama, isplaćene naknade igračima

od redakcija

Fudbaleri kalesijske Bosne jučer su počeli sa pripremama za početak nove sezone u okviru Druge lige FBiH grupa Sjever. Isključivo je riječ o igračkom kadru koji je i prošle godine nastupao na Gradskom stadionu u Kalesiji, a kako je za Infoplus rečeno sredinom naredne sedmice Bosna bi mogla dobiti novu Upravu kluba, a tek onda će se znati ima li novca za neko od zvučnijih imena.

“Načelnik Kalesije Sead Džafić je u najvećem dijelu pomogao da igrači koji su prošle sezone nastupali dobiju svoj novac. Hvala mu na tome, jer je pokazao koliki je čovjek i da nije njega sigurno bi ovaj klub bio ugašen”, kazao je Suad Tabalović kapiten ekipe i ujedno član Uprave kluba.

Načelnik Sead Džafić obratio se igračima te ih zamolio da budu jedinstveni i da iz kluba odstrane sve one koji unose nemir i koji sa strane pokušavaju da “razbiju” njihovo jedinstvo a u Bosnu nikada nisu dali ni 1 KM.

Trener Ibro Mahmutović nam je gazao da će spremio Plan priprema, ali da će to objelodaniti u narednoj sedmici.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.