Connect with us

Hi, what are you looking for?

Izdvojeno

Kalesijski Sportski savez “sakrio” od javnosti finale Radničkih sportskih igara

U prostorijama Sportsko rekreativnog centra “Bosna” Kalesija, noćas je odigrano finale Radničkih sportskih igara Općine Kalesija.

Prvo mjesto pripalo je ekipi UNIS TOK Kalesija, drugo ekipi Mujka taxi dok je treće mjesto osvojila ekipa Neon Solucije.

Organizator Radničkih sportskih igara je Sportski savez koji je ove godine odlučio od javnosti da sakrije dešavanja na igrama, iz samo njima poznatih razloga.

Kako su nam kazale kolege novinari iz drugih redakcija iz kalesijskog Sportskog saveza niko ih nije pozvao. Izgleda da predsjednik Sporstkog saveza Besim Mešić ima na spisku osobe koje smije zvati, ali i one koji nisu poželjni na ovakvim događajima.

Iako je dosadašnjih godina bila praksa da na kraju Radničkih sportskih igara nagrade dodjeljuju i predstavnici Općine Kalesija to je sada izostavljeno, a kako nam je rekao sekretar Organa uprave Mujo Tosunbegović i njih niko nije zvao.

Podsjećanja radi, kada je na čelu Sportskog saveza Općine Kalesija bio Muhamed Avdić svi predstavnici medija su uredno dobijali pozive za ovakve i slične manifestacije.

Fotografija preuzeta od kolega sa Neon Televizije

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pogledajte još

Izdvojeno

Sinoć iza ponoći u centru Kalesije, tačnije ispred pekare “Saraj” došlo je do tuče u kojoj je učestvovalo više osoba. Policija provodi istragu i...

Izdvojeno

Dok većina mladih osoba u našoj državi sanja o odlasku ili čak priprema papire ima i onih koji su odlučili da se iz Austrije...

BiH-Svijet

Sadekatul-fitr za za ovogodišnji ramazan iznosi osam KM, 10 i 20 KM, odlučilo je Vijeće muftija Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini. Vijeće...

Izdvojeno

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona krajem 2015.godine provelo je konkurs za prijem 60 osoba u početni čin policajac, a u februaru 2016.godine objavili su...