KONTAKT
Početna Izdvojeno Kenan Pirić nakon osvajanja prvenstva BiH sa ekipom Zrinjskog, dres sa potpisom poslao u Kalesiju

Kenan Pirić nakon osvajanja prvenstva BiH sa ekipom Zrinjskog, dres sa potpisom poslao u Kalesiju

od apjanic

Fudbaleri Zrinjskog po peti put su postali prvaci Bosne i Hercegovine kada je u pitanju nogomet. Na golu prvaka naše države stojao je Kenan Pirić, koji je golman i državne nogometne reprezentacije. Nekada je ovaj izvrsni golman branio boje Slobode iz Tuzle, ali je kako je jedne prilike na svom facebook profilu naveo iz iste “otjeran”, pa je dom potražio u Zrinjskom sa kojim je u dane vikenda i slavio titulu prvaka.

Da Kenan Pirić nije zaboravio vjerne navijače koji su ga bodrili kada je nosio dres Slobode, dokaz je Emir Huremović iz Kalesije kojem je naš reprezentativni golman poslao dres sa potpisom u kojem je nastupao u utakmici protiv Slobode, kada su i osvojili bodove vrijedne prvaka.

“Ja navijam godinama za Slobodu iz Tuzle. Kenan Pirić je sjajan momak i žao mi je što je otišao iz našega kluba, ali mi je drago što je pokazao svoje vrijednosti u Zrinjskom i što je postao prvak naše države. Iznenadio me ovim poklonom i mnogo mu hvala zaista, ovo potvrđuje kolika je ustvari veličina od čovjeka”, govori za Infoplus Emir Huremović.

Emir Huremović ističe da će dres sačuvati te da je ubjeđen da će Kenan Pirić postati golman o kojem će s ejoš mnogo govoriti i o kojem će se mnogo dobrog napisati zbog kvaliteta koji posjeduje.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.