KONTAKT
Početna Izdvojeno Miralem Pjanić renovira kuću u Neumu, uskoro stiže i na odmor

Miralem Pjanić renovira kuću u Neumu, uskoro stiže i na odmor

od redakcija

U jedinom bh. gradu na moru vlasnici nekretnina su brojne poznate bh. ličnosti.

Oni su odlučili dio zarađenog novca investirati u vile i raskošne kuće u Neumu, a na listi su brojni sportisti, biznismeni, pjevači, političari…

Tako u svom imovinskom kartonu nekretninama u Neumu mogu se pohvaliti Miralem Pjanić, Enes Begović, Mirsad Hadžikadić, braća Aljoša i Dubravko Čampara, načelnik Općine Kalesija Sead Džafić, Đemila Gabriel, Muharem Serbezovski, vlasnik Crvenog taksija Jasmin Erović, estradni menadžer Sabit Dervišević…

Najzvučnije ime svakako je naša fudbalska zvijezda Miralem Pjanić, koji uveliko renovira svoju kuću koja je udaljena 30-ak metara od mora. Majstori imaju pune ruke posla jer popularni Mire želi napraviti nekretninu koja će sigurno biti jedna od najljepših u Neumu.

Na renoviranju je angažirano nekoliko firmi iz Tuzle i Živinica, a sve bi trebalo biti završeno do kraja juna, kada Pjanić planira nekoliko dana odmarati sa porodicom u bh. biseru na Jadranu.

(FAKTOR)

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.