Connect with us

Hi, what are you looking for?

Izdvojeno

Načelnik Sead Džafić održao sastanak sa mještanima Donjih Vukovija

Načelnik Sead Džafić danas je primio grupu građana iz Donjih Vukovija koji su došli kako bi razgovarali o izboru Vijeća MZ, te kako bi upoznali načelnika sa projektima koje su započeli.

Načelnik je kazao da se neće mješati u izbor predsjednika Vijeća MZ , te da to treba da odrede mještani naselja u kojem žive, i da izaberu osobu koja će raditi u interesu svih.

Mještani ovog naselja su od načelnika tražili i da se uključi u pomoć u izgradnji puta u Jukanoviće dužine oko 200 metara koji vodi prema njihovim parcelama i imanjima, kao i puta u Herićima.

“Čim se završe izbori u MZ Vukovije Donje jer tako zakon nalaže, mi ćemo se uključiti i pomoći u skladu sa novcem koji imamo na raspolaganju i koji je planiran Budžetom za ovu godinu”, istakao je Džafić.

Načelnik je prisutne upoznao i sa projektima koji treba da počnu, a to je izgradnja puta Vukovije-Krivača, ali i početak radova na Domu kulture.

Sastanku su prisustvovali Nesib Jukanović, Nusret Herić, Mehmedalija Valjevac, Ismet Majdančić, Mirnes Jukanović, Refik Hercegovac i Jakub Husejnović.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Popularno

Oglašavanje
Oglašavanje

Pogledajte još

Izdvojeno

Sinoć iza ponoći u centru Kalesije, tačnije ispred pekare “Saraj” došlo je do tuče u kojoj je učestvovalo više osoba. Policija provodi istragu i...

Izdvojeno

Dok većina mladih osoba u našoj državi sanja o odlasku ili čak priprema papire ima i onih koji su odlučili da se iz Austrije...

BiH-Svijet

Sadekatul-fitr za za ovogodišnji ramazan iznosi osam KM, 10 i 20 KM, odlučilo je Vijeće muftija Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini. Vijeće...

Izdvojeno

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona krajem 2015.godine provelo je konkurs za prijem 60 osoba u početni čin policajac, a u februaru 2016.godine objavili su...