KONTAKT
Početna Izdvojeno Načelnik Sead Džafić sastao se sa gradonačelnikom Zenice Fuadom Kasumovićem

Načelnik Sead Džafić sastao se sa gradonačelnikom Zenice Fuadom Kasumovićem

od apjanic

Sead Džafić načenik Kalesije boravio je u radnoj posjeti Gradu Zenici, gdje se sastao sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem sa kojim je razgovarao o zajedničkim projektima, ali i saradnji u oblasti infrastrukture.

“Mi želimo da uspostavimo što bolje odnose sa gradovima i općinama u Bosni i Hercegovini. Svaki savjet, koji ide u pravcu novih zapošljavanja i stvaranja boljeg ambijenta za život naših sugrađana ćemo prihvatiti”, rekao je Sead Džafić nakon sastanka.

Zadovoljan sastankom bio je i gradonačelnik Fuad Kasumović koji je mišljenja da nezavisni načelnici pokazuju da znaju raditi i da dobijaju sve veću podršku građana u svojim projektima.

Na sastanku je bilo riječi o izgradnji infrastrukture posebno u oblasti puteva, jer je Zenica problem gužvi u svom gradu rješila kružnim tokovima a bilo je riječi i o zajedničkim nastupima Zenice i Kalesije ka IPA fondovima koji se tiču boljeg života građana.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović je obećao da će čim prije doći u posjetu Kalesiji kako bi upoznao općinu o kojoj se u proteklih šest mjeseci govori u pozitivnom smislu.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.