KONTAKT
Početna Izdvojeno Nove cijene parkinga u Dubrovniku: Evo koliko morate izdvojiti za dnevnu kartu, a koliko za sat

Nove cijene parkinga u Dubrovniku: Evo koliko morate izdvojiti za dnevnu kartu, a koliko za sat

od redakcija

Da će posjetitelji Dubrovnika ukoliko se žele parkirati u neposrednoj blizini ulaza u staru gradsku jezgru morati posegnuti duboko u džep

U Dubrovniku od prvog maja vrijede nove cijene parkinga. Dnevna parking karta iznosi 100 eura, a za sat vremena u blizini stare gradske jezgre posjetitelji će morati izdvojiti 10 eura.

Cijene je objavio dubrovački Sanitat, a one variraju u zavisnosti od zone te mjeseca u kojem posjećujete ovaj grad.

U nultoj zoni za sat vremena parkinga u sezoni (od maja do septembra) gosti moraju izdvojiti 10 eura. U prvoj i trećoj zoni iznosi 1,30 eura, umjesto prethodnih 0,70 eura. U drugoj zoni jedan sat košta 6,60 eura. Višesatna karta na Pilama (nultoj zoni) koštala je 106,18 eura, a od prvog maja iznosi 199,08 eura.

Višesatna karta u prvoj zoni iznosi 17,25 eura, a u drugoj 132,70 eura. Ista je prije mjesec dana iznosila 53,09 eura.

Da će posjetitelji Dubrovnika ukoliko se žele parkirati u neposrednoj blizini ulaza u staru gradsku jezgru morati posegnuti duboko u džep, potvrđuju i dnevne karte.

Naime, u sezoni dnevna karta iznosi 199,10 eura u odnosu na prethodnih 106,20 eura. U drugoj zoni dnevna karta iznosi 132,70 eura, a u trećoj 17,30 eura, prenosi Bljesak.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.