KONTAKT
Početna Izdvojeno “Pala” Vlada Tuzlanskog kantona

“Pala” Vlada Tuzlanskog kantona

od redakcija

Obavještavamo javnost da web stranica Vlade TK (www.vladatk.gov.ba), zbog tehničkih problema nije u funkciji. S obzirom da nije izvijesno koliko će trajati otklanjanje kvara, javni konkursi, pozivi i obavještenja će u narednom periodu biti građanima dostupni na alternativnim web stranicama ministarstava ili drugih kantonalnih institucija.

S tim u vezi obavještavamo vas da su javni pozivi Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja, i to: Javni poziv za podnošenje prijava za sufinansiranje razvoja javne turističke infrastrukture na području Tuzlanskog kantona i Javni poziv za predlaganje projekata iz oblasti saobraćaja i saobraćajne kulture objavljeni na web stranici resornog ministarstva (https://mttstk.gov.ba/).

Javni pozivi za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Tuzla, Banovići, Gračanica, Doboj Istok, Sapna, Teočak i Čelić objavljeni su na web stranici Ministarstva kulture, sporta i mladih (https://mksmtk.gov.ba/).

Ministarstvo za boračka pitanja objavilo je Javni poziv za podnošenje prijava branilaca i članova njihove porodice Tuzlanskog kantona u svrhu ostvarivanja finansijska sredstva za samozapošljavanje i Javni poziv za podnošenje prijava u svrhu ostvarivanja finansijska sredstva  za zapošljavanje branilaca i članova njihove porodice Tuzlanskog kantona. Zainteresovani više informacija mogu dobiti u Ministarstvu za boračka pitanja TK, gradskim/općinskim  službama nadležnim  za boračko invalidsku zaštitu kao i kantonalnim boračkim savezima. Javni pozivi otvoreni su od  15. maja 2023. godine do 30. maja 2023. godine.

O svim javnim pozivima, obavještenjima i konkursima koji će biti objavljivani u narednom periodu i tačnoj web lokaciji njihove objave javnost ćemo informisati putem javnih obavještenja i sredstava informisanja.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.