KONTAKT
Početna Izdvojeno Pojačan promet vozila ovoga jutra

Pojačan promet vozila ovoga jutra

od redakcija

U većem dijelu BiH promet vozila danas je povremeno pojačan, a uvjeti za vožnju su relativno povoljni. S obzirom da su dani vikenda pred nama očekujemo pojačan promet vozila i veće gužve kako na putevima u našoj zemlji, tako i na graničnim prelazima.

Zbog rekonstrukcije saobraćajne nezgode, danas od 08:10 do 08:45 sati najavljena je kratkotrajna obustava saobraćaja na magistralnom putu M-6.1 Mostar-Nevesinje (u mjestu Dračevice).

Zbog deminiranje terena na magistralnom putu M-6 Stolac-Ljubinje do 13:30 sati dolazi do povremenih polusatnih obustava saobraćaja, povremene polusatne obustave zbog deminiranja najavljene su i na regionalnom putu R-445 Visoko-Ilijaš.

Zbog radova na redovnom održavanju tunela Lendava na magistralnom putu M-17 Jablanica-Ostrožac danas od 08 do 17 sati saobraća se usporeno, jednom trakom.

Od puteva sa aktuelnim radovima izdvajamo magistralne puteve: M-5 Donji Vakuf-Travnik, M-17 Vrapčići-Bišće Polje, M-17 Konjic-Tarčin, M-4 Simin Han-Kalesija i M-16 Poriče-Kupres, kao i magistralni put M-18 na području Živinica.

Na graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.