KONTAKT
Početna Izdvojeno Poznati parovi 1/8 finala Kup takmičenja općine Kalesija

Poznati parovi 1/8 finala Kup takmičenja općine Kalesija

od redakcija

Juče je u prostorijama NS Općine Kalesija održan sastanak Komisije za takmičenje NS Općine Kalesija pod predsjedavanjem Fahrudina Mujanovića-Dine, predsjednika komisije, kojem su prisustvovali i predstavnici nogometnih/fudbalskih klubova sa područja Općine Kalesija.

Na sastanku je potvrđeno uešće, u ovom takmičenju, svih klubova sa područja Općine Kalesija i nakon kratke analize prethodnog istovjetnog nogometnog kup takmičenja na području Općine Kalesija i utvrđivanja Odluke za predstojeće isto takmičenje, pristupilo se izvlačenju parova osmine finala u ovogodišnjem takmičenju poslije čega se dobio raspored utakmica za početak takmienja.

U osmini finala općinskog kup takmičenja sastat će se:

    • FK Spreča-FK Bijeljevac
    • FK Madost 78-FK Bosna
    • FK Krušik-FK Memići
    • FK Mladost (K)-FK Sloga

Slobodan je NK Rainci (Rainci Gornji). Sve utakmice se igraju u srijedu, 23.avgusta osim susreta FK Spreča-FK Bijeljeac koji se igra u četvrtak, 24.avgusta ove godine.

Komisija za sudije i suđenje zajedno sa Takmičarskom komisijom odredit će službena lica za sve utakmice iz rasporeda ove faze takmičenja.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.