KONTAKT
Početna Izdvojeno Predstavnici političkih stranaka na prijemu kod načelnika

Predstavnici političkih stranaka na prijemu kod načelnika

od redakcija

Predstavnici političkih stranaka i partija iz Kalesije, kao i predsjednici Klubova vijećika u Općinskom vijeću, prisustvovali su danas Bajramskom prijemu u kabinetu načelnika Seada Džafića.

Na sastaku se govorilo o Bajramu, o zajedništvu i jedinstvu, ali i o projektima za dobrobit Kalesije i njenih građana.

Načelnik Džafić je prisutne upoznao sa projektima koji se rade, a poseban akcenat je stavljen na prošlosedmičnu posjetu Evropskoj banci za razvoj i obnovu gdje se razgovaralo o projektu izgradnje kanalizacione mreže na području cijele općine.


Također načelnik je pozvao sve političke partije da rade u interesu građana i da pomognu da Kalesija bude bolje mjesto za život svih nas.

Sastanku su prisustvovali Fejzulah Mujanović vd predsjednika BPS-a Kalesija, Nejra Mujanović ispred Stranke za BiH, Adnan Karić i Mensur Hukić ispred Nezavisne liste Sead Džafić, Senad Šmigalović i Amir Barčić ispred SDP-a, Mujo Mujkić i Šefik Imamović predstavnici GDS-a, Jasmin Osmančević samostalni vijećnik te Sejfo Trgovčević ispred ASDA.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.