KONTAKT
Početna Izdvojeno Privrednici finansiraju iftar na otvorenom u Kalesiji?

Privrednici finansiraju iftar na otvorenom u Kalesiji?

od redakcija

Općinski načelnik Sead Džafić upriličio je danas sastanak sa kalesijskim privrednicima vezano za organizovanje iftara na otvorenom u našem gradu.

Sastanku su prisustvovali Alma Džafić finansijska direktorica UNIS TOK-a, Sadik Fatić vlasnik firme E-plast, Avdulah Hadžić “Kuwwet”, Emir Bektić predstavnik firme “Izazov”, Mirsad Halilović firma Kahrimanović, Maida Šahmanović-Klepić firma ŠF Inžinjering, Adis Halilović firma “Polo” .

“Ja bi volio da se privrednici uključe u ovaj projekat, jer jako je bitno da se družimo i da skupa ovo poklonimo našim građanima”, kazao je načelnik Sead Džafić.

Ovu ideju su podržali prisutni privrednici ističući da će sjesti opet te da će iznijeti svoj konačan stav i odrediti datum kada bi iftar mogao biti održan.

O organizaciji iftara na otvorenom govorila je Alma Džafić koja već treću godinu za redom organizira iftar za uposlenike firme UNIS TOK.

“Drago mi je da se o ovome razgovara i da će Kalesija se pridružiti gradovima koji imaju iftar na otvorenom”, kazala je Alma Džafić.

Adis Halilović ispred grupacije Polo kazao je da ideju podržavaju, ali da imaju uslov da nosilac aktivnosti bude Medžlis IZ.

“Mi ćemo uključiti Medžlis u sve aktivnosti, a nosilac aktivnosti je Općina Kalesija i njeni privrednici”, kazao je načelnik Sead Džafić.

Na sastanak u Općini pozvano je petnaest kalesijskih privrednika, a konačan stav po pitanju organizacije iftara bit će donijet u narednim danima.

 

 

 

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.