KONTAKT
Početna Izdvojeno Šefik Imamović za Infoplus: Ostajemo dio većine u OV Kalesija

Šefik Imamović za Infoplus: Ostajemo dio većine u OV Kalesija

od redakcija
Miralem Mešanović nije više predsjednik Građanske demokratske stranke u Kalesiji. Na njegovo mjesto izabran je Šefik Imamović iz Vukovija.
Odmah nakon smjene Mešanovića, pojavila se informacija da bi tri vijećnika ove stranke unutar Općinskog vijeća mogli napustiti sadašnju većinu, no to je sve demantovao Imamović tvrdeći da će vijećnici ostati gdje jesu i da će i dalje ova stranka biti uz načelnika.
“S obzirom da dr.Miralem Mešanović zbog posla koji obavlja u posljednje vrijeme nije mogao da na adekvatan način radi i u stranci, članovi GDS-a su odlučili da mu izglasaju nepovjerenje. Ja moram da kažem da sam pomalo bio i iznenađen kada su mene predložili da budem predsjednik”, govori za Infoplus Šefik Imamović.
On ističe da će preko svojih vijećnika (Mujo Mujkić, Nihad Hamzić i Damir Husić) inicijativama i prijedlozima doprinjeti boljem životu građana Kalesije, te postizanju boljih uslova za pokretanje privrede i novog zapošljavanja.
Šefik Imamović nije krio ni riječi hvala kada je u pitanju dr.Miralem Mešanović govoreći da niko ne može zanemariti njegov rad, odnosno ostvarene rezultate na Lokalnim izborima.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.