KONTAKT
Početna Izdvojeno Sutra „Kalesijski šampioni znanja“: Načelnik časti platom, „Hankom“ prevozom, Asmir Mešić učenjem stranih jezika

Sutra „Kalesijski šampioni znanja“: Načelnik časti platom, „Hankom“ prevozom, Asmir Mešić učenjem stranih jezika

od redakcija

Sve je spremno za 4. manifestaciju „Kalesijski šampioni znanja 2017“, koja će se održati sutra, u utorak, u 14,00 sati, u sali BKC-a.

Na manifestaciji će najboljim kalesijskim učenicima i studnetima biti uručena 64 priznanja „Kalesijski šampion znanja“, a uz to bit će im dodijeljene i vrijedne nagrade.

Načelnik Sead Džafić učenike časti svojom majskom platom, Asmir Mešić popustom od 50 posto za učenje stranih jezika u „Alphabet centru za edukaciju“, a prevoznička firma „Hankom“ doo Kalesija daje popust od 50 posto za dvomjesečnu okaznu kartu (septembar i oktobar). Šampioni znanja će dobiti i vrijedne knjige na poklon.

U kulturnom dijelu programa nastupi će hor OŠ „Kalesija“ predvođen nastavnikom Nihadom Mešićem.
Pokrovitelji manifestacije su Općina Kalesija i općinski načelnik Sead Džafić, a glavni partner „Proaktivi“ u realizaciji projekta „Kalesijski šampioni znanja“ je JU BKC „Alija Izetbegović“ Kalesija. Partneri su još i CNS – Centar za napredne studije Sarajevo, Medžlis IZ Kalesija, BZK Preporod, MZ Kalesija centar, Svjetska asocijacija muslimanske omladine NEDWA, UG Korak i Neon Solucije.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.