Connect with us

Hi, what are you looking for?

Izdvojeno

U petak sa radom počinje novoizgrađeni Bingo u Tojšićima

Najveći bh. trgovački lanac Bingo u petak 2. decembra otvara novi savremeni prodajni centar u Kalesiji – hipermarket u Tojšićima.

Kako je najavljeno na dan otvaranja biće upriličen zabavni program kao i pokloni za posjetioce.

“Dragi kupci, u petak 2. decembra hipermarket Bingo u Tojšićima počinje sa radom. Posjetite nas na adresi Tojšići bb. Očekuje vas cjelodnevna zabava i pokloni uz kupovinu” – objavljeno je iz ove kompanije.

Kompanija je nedavno objavila i oglase za radna mjesta u novom objektu. Značaj nove velike investicije je tim veći što je priliku za zaposlenje dobilo oko 50-ak osoba.

Novi prodajni centar će pored hipermarketa sadržavati i restoran te druge prateće objekte. Svečano otvaranje planirano je za 10 sati.

Tržni centar u Tojšićima biće peti prodajni objekat vodećeg bh. trgovačkog lanca u Kalesiji. Treba napomenuti da je Bingo d.o.o. početkom ove godine otvorio i farmu za uzgoj pilića u kalesijskom naselju Vukovije.

Kompanija Bingo d.o.o. Tuzla sa tradicijom dugom skoro 30 godina, vodeća je kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi maloprodajom sa više od 200 prodajnih objekata i preko 9000 zaposlenih.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pogledajte još

Izdvojeno

Sinoć iza ponoći u centru Kalesije, tačnije ispred pekare “Saraj” došlo je do tuče u kojoj je učestvovalo više osoba. Policija provodi istragu i...

Izdvojeno

Dok većina mladih osoba u našoj državi sanja o odlasku ili čak priprema papire ima i onih koji su odlučili da se iz Austrije...

BiH-Svijet

Sadekatul-fitr za za ovogodišnji ramazan iznosi osam KM, 10 i 20 KM, odlučilo je Vijeće muftija Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini. Vijeće...

Izdvojeno

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona krajem 2015.godine provelo je konkurs za prijem 60 osoba u početni čin policajac, a u februaru 2016.godine objavili su...