KONTAKT
Početna Izdvojeno U saobraćajnoj nesreći u Srebreniku smrtno stradala jedna osoba

U saobraćajnoj nesreći u Srebreniku smrtno stradala jedna osoba

od redakcija

Dana 04.04.2023 godine, oko 07,55 sati, na magistralnom putu M1.8, na relaciji Duboki Potok- Srebrenik, u mjestu Uroža, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička ( pmv Golf i pmv Opel Astra) i jedno teretno motorno vozilo (Actros) kojom prilikom je žena ( 1991) a koja je upravljala pmv Golf smrtno stradala.

Smrt je na licu mjesta konstatovao ljekar mrtvozornik DZ Srebrenik. U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđena su još 3 lica, svi putnici iz vozila pmv Golf, od čega dvoje malodobne djece i žena 1969 godište.

Povrijeđenima je na JZU UKC Tuzla ukazana medicinska pomoć i zasada ne raspolažemo informacijama o stepenu povreda povrijeđenih lica. Na ostalim vozilima nastupila je materijalna šteta.

Uviđaj su izvršili policijski službenici PS/PU Srebrenik a istim je rukovodila tužiteljica KTTK-a. Za vrijeme trajanja uviđaja saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen do 10,45 sati, od kada se odvijao jednom saobraćajnom trakom do 11,10 sati, kada su obje saobraćajne trake stavljene u funkciju, te se nesmetano saobraća na ovom putnom pravcu.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.