KONTAKT
Početna Izdvojeno U subotu 7. redovna sjednica Općinskog vijeća, na dnevnom redu izbor predsjedavajućeg

U subotu 7. redovna sjednica Općinskog vijeća, na dnevnom redu izbor predsjedavajućeg

od redakcija

Zamjenik predsjedavajućeg Općinskog vijeća Kalesija Jasmin Osmančević za 30.septembar (subota) sazvao je sedmu redovnu sjednicu na kojoj će se naći devetnaest tačaka dnevnog reda.

Među najbitnijim tačkama je i izbor predsjedavajućeg OV Kalesija, kao i izmjena Odluke o budžetu za 2017.godinu, odnosno rebalans.

Tu su i tačke izmjene Odluke o osnivanju JU Bosanski kulturni centar “Alija Izetbegović”, izmjena Odluke o pristupanju izrade Regulacionog plana “proizvodno poslovne zone Kalesija Grad, Kalesijsko polje i Ćeteništa”, donošenje Odluke o imenovanju člana Upravnog odbora JZU Dom zdravlja Kalesija, Odluka o utvrđivanju visine naknade predsjedniku i članovima Općinske izborne komisije, Odluka o kriterijima za podsticaj u poljoprivrednoj proizvodnji za 2017.godinu.

Također vijećnici će raspravljati i o Odluci za dodjelu sredstava pomoći poljoprivrednim proizvođačima zakupcima državnog poljoprivrednog zemljišta za ublažavanje posljedica suša.

Kompletan D N E V N I   R E D 

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.