KONTAKT
Početna Izdvojeno Upriličen prijem za majke porodilje sa područja Kalesije

Upriličen prijem za majke porodilje sa područja Kalesije

od redakcija

U sali Općinskog vijeća Kalesija danas je upriličen prijem za majke porodilje sa područja naše općine kojima su uručena novčana sredstva u iznosu od 100, 150 i 200 KM, kao i čestitka Općinskog načelnika Seada Džafića.


U ime načelnika majkama se obratila Hata Mujčinović, šefica u Službi za društvene djelatnosti koja je istakla bitnost rađanja, ali i odgoj djeteta.

“Ljubav prema roditeljima se poveća kod svih nas onda kada imamo sopstveno dijete. Želim da vašu djecu odgojite prije svega da budu dobri ljudi, a sa tim odgojem biće dobri i učenici, muževi i očevi”, istakla je Mujčinović prilom obraćanja majkama.


Melina Delibajrić treći put je postala majka i kaže da je prvi put nešto dobila od Općine Kalesija, te se zahvalila načelniku Seadu Džafiću koji misli na djecu i koji na ovaj način pokazuje da nisu zaboravljena.

Podsjećanja radi svaka majka sa područja općine Kalesija koja podnese zahtijev, za prvo dijete dobija 100 KM, za drugo 150, a za treće i svako naredno 200 KM.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.