KONTAKT
Početna Izdvojeno Zabranjeno pušenje će uvesti Tuzlake u 2023. godinu na Trgu slobode

Zabranjeno pušenje će uvesti Tuzlake u 2023. godinu na Trgu slobode

od redakcija

Pripreme vezano za organizaciju javnog dočeka Nove godine u Tuzli su u toku, a prema trenutno potvrđenim informacijama, građane će u novo ljeto uvesti članovi grupe Zabranjeno pušenje.

Kreiranje programa za javni doček Nove godine na otvorenom u Tuzli u završnoj je fazi, a kako je potvrđeno za Klix.ba, građane će na Trgu slobode u noći sa 31. decembra na 1. januar zabavljati članovi grupe Zabranjeno pušenje.

Svi detalji vezano za proslavu ulaska u novo ljeto javnosti bi trebali biti predstavljeni u srijedu, kada je zakazana konferencija za medije.

Članovi kultnog benda Zabranjeno pušenje, u junu ove godine izdali su dvostruki studijski album “Karamba!”, koji već bere odlične reakcije publike, ali i kritike.

Inače, tradicionalni javni doček Nove godine u Tuzli realizira se već nekoliko godina, a njegov kontinuitet jedino je prekinut u pandemijskoj 2020. godini.

Međutim, on je godinu kasnije ponovo uspostavljen te su Tuzlaci u 2021. ušli kroz zabavu na otvorenom i druženje sa članovima nekoliko bendova.

Posljednju, pretpandemijsku Novu godinu Tuzlaci su dočekali uz Van Gogha, dok su u januar 2019. okupljeni ušli uz taktove Plavog orkestra.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.