KONTAKT
Početna Kalesijske Teme Zlatni ljiljani i predstavnici boračkih udruženja na prijemu kod načelnika

Zlatni ljiljani i predstavnici boračkih udruženja na prijemu kod načelnika

od redakcija

U povodu obilježavanja 23.maja Dana Općine Kalesija, danas je načelnik Sead Džafić upriličio prijem za predstavnike Zlatnih ljiljana, te predstavnike Organizacije porodica poginulih boraca i šehida, RVI, Organizacije demobilisanih boraca, Civilnih žrtava rata te predstavnike Organizacije nestalih i zarobljenih osoba.

Načelnik Sead Džafić ističe da je zadovoljan sastankom, odnosno prijemom na kojem su prisustvovali najhrabriji sinovi BiH koji su odlikovani orednom Zlatni ljiljan ali i “Zlatna policijska značka”.
Dobitnici najvećih ratnih priznanja su zahvalili načelniku na prijemu te su obećali da će biti “vjetar u leđa” za sve pozitivne stvari u našoj Kalesiji.
Nakon predstavnika “Zlatnih ljiljana” i dobitnika “Zlatne policijske značke”, načelnik Sead Džafić je upriličio i prijem za predstavnike udruženja proisteklih iz rata.
Na kraju svima su uručene i prigodne hedije uz obećanje da će se ova udruženja ubuduće više isticati u našoj Kalesiji i o njima će se dosta više pozitivno govoriti.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.