KONTAKT
Početna Magazin ARMIN MEŠANOVIĆ DO POBJEDE U TAKMIČENJU ”VALENTINO ZVIJEZDE” Već kao velika zvijezda koja vodi računa o svemu

ARMIN MEŠANOVIĆ DO POBJEDE U TAKMIČENJU ”VALENTINO ZVIJEZDE” Već kao velika zvijezda koja vodi računa o svemu

od redakcija

Armin Mešanović iz Goražda prošle sedmice postao je polufinalista takmičenja ”Valentino Zvijezde” koja se emituje na televiziji OTV Valentino.

Armin se u 6-tom krugu predstavio sa pjesmom ”Sve još miriše na nju” i direktnim prolazom postao polufinalista pomenutog takmičenja. Arminu se na sceni pridružila i plesačica Sabrina inače članica plesnog studija Rich iz Tuzle sa kojima Armin ima saradnju a Sabrina je na sebi imala haljinu poznate BH dizajnerke Svjetlane Vuković Cece.

Sudeći po komentarima i žirija ali i gledaoca Armin je jedan od favorita takmičenja pa se ne bi mnogo niko iznenadio i da pobjedi. Mnogi komentarišu kako on ulaže u sebe, svoje pjevanje, stajling ali i scenske nastupe. Osim toga Šekib Mujanović član žirija komentarisao je javno kako Armin ima lijepo ponašanje i kada ga sretnu iza scene.

– Pa trudim se da ostavim cjelokupan dojam kada se pojavim na sceni. Scena je nešto što volim i zašto živim pa je važno i postaviti sve na svoje mjesto. Danas moraš biti prepoznatljiv po nečemu a ja gradim taj neki fazon po čemu sam izgleda eto i dosta dobro primijećen ali i po komentarima ljudi, fanova i profesionalaca izgleda da sam uspio u tome. – Izjavio je Armin za naš portal ne želeći otkriti šta to priprema za polufinalnu noć koja će se održati u Goraždu 25. juna 2017 godine.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.