KONTAKT
Početna Magazin Ljubav iznad svega: Djevojka se udala za momka patuljastog rasta

Ljubav iznad svega: Djevojka se udala za momka patuljastog rasta

od redakcija

Chloe Lusted i njen muž James su isti kao i svi drugi mladi bračni parovi – uživaju u ljubavi i vremenu koje provode zajedno. Međutim, kada su se upoznali, suočili su se s negativnim reakcijama Chloine porodice koja je smatrala da James jednostavno nije prikladan za nju jer ima genetski poremećaj koji uzrokuje patuljast rast.
James je rođen s distrofijskom displazijom, rijetkim genetskim poremećajem koji uzrokuje patuljast rast, iako su njegovi roditelji prosječnog rasta.

James je visok 110, a Chloe 170 centimetara.

Chloe je uvijek tražila nekog s kim bi se mogla zamisliti u braku i James je ispunio sva njena očekivanja. Najviše ju je privuklo to što je on vsela i pozitivna osoba i uvijek je s njom vodio razgovore koji su pozitivno utjecali na nju.

James nikad nije vjerovao da će se zaljubiti, a kamoli da će se vjenčati i kod Chloe najviše cijeni to što ga prihvata onakvim kakav jeste i u njemu vidi ljudsko biće, a ne nekog s posebnim fizičkim stanjem.

Iako su svjesni mogućnosti da bi i njihova djeca mogla imati isti genetski poremećaj kao James, to ih ne brine.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.