KONTAKT
Početna Magazin Tuzlanski plesač Samir Rich sa puškom u ruci okružen zgodnim djevojkama i prijateljima na Airsoft-u

Tuzlanski plesač Samir Rich sa puškom u ruci okružen zgodnim djevojkama i prijateljima na Airsoft-u

od redakcija

Ruševine, duge cijevi i pravo ratno stanje popularna je društvena igra, u svijetu poznata kao Paintball ili Airsoft.

Tako je jučer tuzlanski plesač Samir Rich sa prijateljima inače članovima tetretane ”Feel Good” proveo dan u prirodi igrajući ovu ratnu igru. Mnogi su priznali da mu dobro stoji uniforma jer ga do sada i nismo imali prilike viđati u ovom izdanju.

Samir priznaje da se na početku i nije dobro snašao pa su ga neki od prijatelja i pogodili.

– Da, dan sam proveo sa prijateljima malo u prirodi, na čistom zraku i sa adrenalinom u krvi koji izbacuje svu negativnu energiju. Doduše nisam se u početku baš ni najbolje snašao jer u životu nikad ništa od oružja nisam ni držao u ruci. Ali bitno je druženje sa dragim ljudima i prijateljima i vjerujem da ćemo ovo i ponoviti. – ispričao je Samir Rich za naš portal te dodao da je sve veliki doživljaj, ove ruševine i zvuk puške koje su dobre replike originalnog oružja podsjetili su ga na rat kroz koji je prošao kao mali.

Za one koji neznaju Airsoft je vojni simulacijski sport, sličan paintballu, u kojem se upotrebljavaju replike vatrenog oružja, koje izbacuju kuglice od tvrde plastike promjera 6 do 8 milimetara. Mogu biti mase od 0,20 g (za slabije replike), 0,23 g (za jače pištolje), 0,25 g (za puške), 0,28 g (za jake puške i snajpere) i 0,30 g (za snajpere).

U nastavku možete pogledati fotografije i video na kojima su tuzlanski plesač i njegovi prijatelji iz teretane ”Feel Good” iz Tuzle.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.