KONTAKT
Početna Magazin VIDEO: DJ Remedy dobio ponudu, da radi muziku za najpoznatiju BH kreatorku!

VIDEO: DJ Remedy dobio ponudu, da radi muziku za najpoznatiju BH kreatorku!

od redakcija

Mirza Burić (29) poznatiji kao DJ Remedy trenutno je jedan od najzastupljenijih DJ-eva na našim prostorima. Ljeto je vrijeme kada su kokteli, plaža i dobra muzika nešto najbolje za provod a DJ Remedy itekako na svojim nastupima zna napraviti štimung.

Osim po Bosni i Hercegovini Mirza je određeno vrijeme publiku zabavljao i po inostranstvu, najviše se zadržao i kao klubski DJ radio u Švajcarskoj. Javnosti na našim prostorima postao je poznat 2012 godine a scenu gradi sa svojim timom osnivajući “Elek3k Project”, organizaciju koja kroz party-e i festivale promoviše elektronsku subkulturu.

DJ pult dijelio je sa: Sinišom Tamamovićem, Christian Smithom, Bart Skilsom, Julian Jeweil, Forest People, Alexander De Funk, Feđa Knajdl, Denis Dražić, Edo Soldin, Lea Dobričić, Worda, Adot, Eduy, DJ Inis, Daniela Koler, Fulan Perez, Elvis Xhema te mnogim drugim domaćim i stranim DJ-evima.

DY Remedy trenutno u svojoj radionici sprema i nešto novo. Nedavno je dobio ponudu od menadžmenta najpoznatije BH kreatorke Svjetlane Vuković – Cece da joj za mjesec avgust pripremi muziku za godišnjicu i modnu reviju, što znači da će Mirza biti muzički producent ovog zanimljivog događaja koji je pred nama.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.