Društvene mreže

Unesite traženi pojam

Izdvojeno

Zavirite u luksuzni dom bh. influenserke Sabrine Tubić u Dubaiju

Jedna od najpoznatih bh. influenserki Sabrina Tubić svojim pratiteljima otvorila je vrata luksuznog doma u Dubaiju te pokazala kako ga je preuredila.

Sabrina je rodom iz Kalesije, a već nekoliko godina sa suprugom Dinom Tubićem živi i radi u Dubaiju. Oni su u aprilu 2021. godine postali roditelji, a kćerki su dali ime Daneen.

Prošle godine par se preselio u novi stan, a sada je inflenserica odlučila da svojim pratiteljima otkrije pojedine prostorije u njemu. Sabrina i Dino odlučili su u ovu godinu ući u preuređenim dijelovima stana u kojem žive, a s pratiteljima su podijelili proces preuređenja.

Oni su putem videosnimaka na YouTubeu otkrili sve nedaće koje su sreli tokom procesa nabavke namještaja, a u jednom momentu Sabrina se našalila da dugo vremena neće poželjeti nešto preuređivati.

Podsjećamo, Sabrina je jedna od najpoznatijih modnih blogerica u Bosni i Hercegovini, od svog posla živi jako dobro, na Instagramu ima milion pratitelja i jedna je od najomiljenijih javnih osoba u zemlji.

Ona se 2016. godine potpuno posvetila zarađivanju putem interneta, a tada je dala otkaz na poslu kako bi se potpuno posvetila hobiju. Sabrina je diplomirana pedagogica, a posao je napustila nakon što je postalo jasno da od Instagrama, Youtubea i bloga zarađuje mnogo više.

Pogledajte još

Izdvojeno

Dok većina mladih osoba u našoj državi sanja o odlasku ili čak priprema papire ima i onih koji su odlučili da se iz Austrije...

BiH-Svijet

Sadekatul-fitr za za ovogodišnji ramazan iznosi osam KM, 10 i 20 KM, odlučilo je Vijeće muftija Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini. Vijeće...

Izdvojeno

Jovan Todić iz Osmaka navodno uposlenik firme “Zvornik putevi”, ovih dana je putem svog facebook profila u više navrata veličao četništvo i svojim komentarima...

Izdvojeno

Dvadesettrogodišnji Edis Kajnović smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u kalesijskom naselju Miljanovci. Do nesreće je došlo kada je K.E....