KONTAKT
Početna Vijesti Izbor sportiste godine Tuzlanskog kantona 27. januara

Izbor sportiste godine Tuzlanskog kantona 27. januara

od redakcija

Izbor najboljeg sportiste u prošloj godini u Tuzlanskom kantonu bit će održan 27. januara u Tuzli.

Prijedloge kandidata treba slati do 15. januara na adresu Sportskog saveza TK, ul. 2. oktobar br. 1. (zgrada DTV Partizan) ili lično svakog dana od  9 do 14 sati.

Prema saopćenju ovog saveza, na sjednici na kojoj je donio odluku o datumu manifestacije, formiran je i ocjenjivački žiri koji bi do tada morao proglasiti najuspješnije sportiste, sportistkinje i ekipe iz invalidnog i validnog sporta.

Prema pravilima koje je usvojilo Predsjedništva Saveza, svaki predlagač može predložiti samo po jednog kandidata za određenu kategoriju. Prijedlog mora biti na posebnom listu za svakog kandidata pojedinačno, s navedena maksimalno tri njegova najbolja rezultata. Prijedlozi mogu biti dostavljeni i na CD-u.

Sposrtsko-kulturna manifestacija izbora sportiste Tuzlanskog kantona održava se 28. put,a na ovoj sportsko-kulturnoj manifestaciji bit će izabarani najbolji pojedinci i klubovi koji su ostvarili zapažene rezultate u 2021. godini.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.