KONTAKT
Početna Vijesti Zmajevi večeras dočekuju Kazahstan

Zmajevi večeras dočekuju Kazahstan

od redakcija

U okviru  kvalifikacija za Svjetsko nogometno  prvenstvo Bosna i Hercegovina dočekuje Kazahstan. Utakmica se igra večeras  u 20.45 sati na “Bilinom polju” u Zenici.

Naš tim će u današnjem susretu tražiti prvu pobjedu u ovim kvalifikacijama, a do sada smo u tri odigrana meča osvojili dva boda i to zahvaljujući remijima protiv Finske (2:2) i Francuske (1:1) u gostima. Jedini poraz Zmajevi su doživjeli od Francuske na Grbavici (0:1).

Ulazi za gledaoce bit će otvoreni tri sata prije početka meča, odnosno od 17.45 sati.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine apeluje na sve koji će biti na utakmici da se pridržavaju mjera koje je propisao Krizni štab Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona.

Krizni štab obavezuje organizatora da od gledalaca prilikom ulaska na stadion zahtijeva negativan antigenski ili PCR test na Covid ne stariji od 48 sati, potvrdu o prebolovanom Covidu ne stariju od šest mjeseci ili potvrdu o završenoj vakcinaciji.

Svi gledaoci na tribinama morat će pravilno nositi maske na licu uz držanje razmaka te ne smiju posjedovati navijačke rekvizite.

Na stadionu Bilino polje maksimalno će moći da prisustvuje 6.000 gledalaca.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.