KONTAKT
Početna Tuzlanski Kanton Pij “Zmaj pivo” i besplatno se odvezi kući

Pij “Zmaj pivo” i besplatno se odvezi kući

od redakcija

Naše nacionalno pivo “Zmaj pivo”, u narednom periodu na teritoriji Tuzle uvodi “Zmaj taxi”. Riječ je o taxiju koji će moći koristiti oni koji u kafićima konzumiraju Zmaj pivo, a vožnju do kuće će platiti računom, odnosno dokazom da su konzumirali upravo “Zmaj”.

Na ovaj način postiće se sigurnost na cestama mišljenja su vlasnici Zmaj piva. ZMAJ PIVO se proizvodi po njemačkom receptu, odnosno po Zakonu ( Reinheitsgebot )  iz 1516 o obaveznoj kvaliteti  i čistoći piva.

Dobitnik je najvećih priznanja za kvalitet na međunarodnim sajmovima u Zrenjaninu i  Zaječaru ( Srbija ) te zlatnih medalja za kvalitet u Gradačcu (2016 ) i ZEPS-u( 2016 )

ZMAJ PIVO se proizvodi od najkvalitetnijih sorti ječma i hmelja što garantuje najbolji mogući kvalitet i istinsko uživanje za sve korisnike

Oko 90% piva čini voda a mi se možemo pohvaliti i  vodom vrhunskog kvaliteta  od koje se pravi ZMAJ PIVO  .

ZMAJ PIVO je bez konzervansa i ikakvih dodataka te s toga ne čudi što je za veoma kratko vrijeme ZMAJ PIVO ocijenjeno kao naše najbolje pivo.

Možda vam se sviđa

logo

Infoplus je izvor informacija koji pokriva raznovrsne teme, pružajući čitateljima uvid u najnovije  događaje i društvene trendove. 

Izdvojeno

Najnovije

Infoplus Agencija – Sva prava zadržana.